Betaling en BTW

Betalingen gaan uitsluitend via IDEAL. Pas bij het bevestigen van de bestelling rond je de bestelprocedure af. Door de bestelprocedure te volgen kom je vanzelf bij betalen. De verzendkosten en BTW 21% zijn al zichtbaar bij het overzicht in het winkelwagentje, zo weet je precies de kosten.

Verzending en ontvangen

Verzending zal gebeuren via DHL, dit omdat het voordeliger is voor jou als klant. Het ontvangen van het product zal binnen 7 werkdagen gebeuren mits er vertraging is bij DHL. Wil je het liever gestuurd hebben naar een DHL pick up point? Dit kun je aanvinken als je de bestellingsprocedure doorloopt. Heb je meerdere producten met verschillende verzendkosten? Dan komt de duurste in het overzicht te staan. 

Voorbeeld:  Je hebt in je bestelling een plantenhanger (brievenbuspakket) en een ronde kaars (pakketpost) dan zal je als koper het bedrag van de pakketpost in je overzicht krijgen.

 

Contact

Wilt je contact opnemen? Dan kan dit  via de button "contact" of stuur een email naar info@cozyforall.com

Wij zullen binnen 1-2 werkdagen reageren.

Retourneren

Je hebt als klant recht op 14 dagen bedenktijd, de bedenktijd gaat in op het moment dat het product bij jou is binnengekomen.

Let op! Dit geld niet voor de waxmelts, kaarsen en decoratiezand, deze kan je alleen retourneren als de verzegeling van de verpakking nog niet geopend is! 

Via het contact formulier kan je aangeven als je een product retour wil sturen, je krijgt van mij een retour label toegezonden via de mail waarmee je het product zelf naar een DHL punt kan brengen. Het volledige aankoopbedrag ontvangt je terug zodra het pakket bij ons is aangekomen. De volledige betaling zal binnen 14 dagen terug gestort zijn op je rekening.

De kosten voor het retourneren zijn voor jou als koper!  

Als bij het retourneren blijkt dat het product niet in dezelfde staat verkeerd als bij het eerste ontvangst (de onvangst van jou als koper) de teruggave van het bedrag gehalveerd wordt, je krijgt dan niet het hele aankoopbedrag terug.

Gegevens webshop

Cozyforall

info@cozyforall.com

KvK-nummer; 90695224

Btw-identificatienummer; NL004841503B13

Contact gaat via het contact formulier of via de mail.

 

Garantie

Als klant heb je recht op de wettelijke garantie. Wanneer een product niet goed is bij ontvangst na de bestelling, heb je recht op gratis reparatie, een nieuw zelfde product. Als koper heb je recht op garantie als het volgende van toepassing is;

  • het niet compleet is
  • beschadigd is door het verzendbedrijf
  • snel kapot is bij normaal gebruik
  • anders werkt dan dat er beschreven is of dat het niet werkt zoals het hoort te werken

De garantie loopt tot 6 maanden na het ontvangst van het product.

Let op! de geldt niet voor de kaarsen, waxmelts en de waxinelichtjes. 

 

 

Klachten

Indien je een klacht hebt, kan je dit aangeven via het contactformulier die je vind onder de button 'contact'. Een andere mogelijkheid is een email sturen naar info@cozyforall.com

Wij zullen binnen 1-2 werkdagen reageren.